Náš příběh

Ze Dvora Krasíkov k "tramvaji"


 Za projektem stojím já, prý neúnavná Libuška, a můj muž Petr
a taky celý náš tým ze Dvora Krasíkov.

Nejsme žádná nová parta, na Krasíkově fungujeme už od roku 2009.
Při práci klademe důraz na dobrou náladu a týmovost. Žádný člen týmu není jen zaměstnanec, je to prostě kolega. Dnes kromě krámku
s kavárnou a penzionu na Dvoře Krasíkov máme taky pojízdnou prodejnu. S tou jezdíme třeba na farmářské trhy do Plzně. 

Spojuje nás myšlenka slow food a taky přesvědčení, že dobré věci
už máme kolem sebe. Pod Ořešákem proto chceme nabízet jídlo,
které bude výhradně z lokálních surovin. Tam, kde to jde, máme výrobu pod palcem od začátku do konce. Používáme ovoce a zeleninu z vlastní zahrady, svoje sirupy, nebo třeba pečivo. Na co nestačíme sami, kupujeme od spřátelených farmářů a výrobců, ale hlavně hezky lokálně česky. Nikdy u nás ale nenajdete polotovary nebo kdesi daleko připravované směsi.

Vždy nás ale trápilo, že je náš provoz jen sezónní. Chceme mít otevřeno a s našimi zákazníky se potkávat celoročně. Chápeme, že Krasíkov je výletním místem jen za příjemného počasí. A tak jsme pátrali a potkali "tramvaj". Místo, kam věříme, že si zákazníci najdou cestu celoročně. Tak teď se uvidí, jestli jsme to odhadli špatně nebo naopak.
Držte nám palce a podpořte nás! Děkujeme.